tiistai 3. kesäkuuta 2008

Tittidii!

Enpäs voinut minäkään välttyä kasvavalta blogivillitykseltä. Pakko oli perustaa tällainen! (Vaikka viisas äitini sanoo, ettei pakko ole kuin kuolla...) Tarkoituksenani on kirjoitella omaksi iloksi, mutta koska jaettu ilo on ihan paras ilo, toivotan kaikki nörät ja muutkin blogiini eksyneet datailijat tervetulleiksi!

Kaappeihini on kertynyt luvattoman paljon kaikkea pensseliä tai saksia kaipaavaa sälää ja blogin perustamisen yhtenä tarkoituksena onkin johdattaa itseni noiden romujen äärelle ennen kuin joudun vuokraamaan niille oman varaston jostakin. Ehkä samalla joku muukin voi inspiroitua :) Kirjoittamisesta tykkään kovin, joten blogin pitäminen kiinnostaa myös siksi. Ei siinä, etten saisi koulussa kirjoittaa tarpeeksi, mutta essee aiheesta "Origeneen kristologia ja Logos -oppi" ei vain aivan täytä kaikkia kirjoittamiseen liittyviä tarpeitani.. Ja päiväkirjan kirjoittamisessa olen tosi laiska. Eli tästä se nyt lähtee (jos on lähteäkseen..)!

5 kommenttia:

tiiti kirjoitti...

hih, pitipä vaan tulla kommentoimaan, että sulla on ihan mahdottoman nerokas ja vallankin hieno bloginnimi :) oli ihan pakko tulla vilkaisemaan, että mitä semmoinen oikein pitää sisällään.

Anonyymi kirjoitti...

löysinpäs syvällisen googletuksen jälkeen. tämä on oikein soma blogi :)
- marjatta

mimmy kirjoitti...

voi kiitos, ihana että oot ihan syvällisesti joutunut googlettamaan:D peräti työaikana- senkin! nyt vaan perustamaan oma blogi :)

simatti&suklaavely kirjoitti...

Oma Mimmukkani...hyvä blogin alku...kyllä se siitä lähtee.
Ompa suloinen logo, ihan on näköisesi, mutta...kai kuva on karikatyyri? Eihän se nenä nyt niin iso ole. Mistä linee peräisin? Äippä

mimmy kirjoitti...

tsih.kiitti äippä <3 kyllä se nyt melkeen noin iso vaan on. katso peiliin vaikka! :D